L’empresa

L’empresa

Qui som

Eikatrad és una agència de traducció a Barcelona que va iniciar la seva activitat l’any 2008 i que compta amb un gran equip de traductors i intèrprets professionals altament qualificats. Després de treballar molt de temps de manera independent, vam decidir unir els nostres anys d’experiència, els nostres coneixements i posar en marxa un projecte en comú amb la finalitat d’oferir uns serveis lingüístics professionals de qualitat. Així va néixer la nostra empresa de traducció.
En Eikatrad A Eikatrad ens encanta traduir i sobretot ens encanta la feina ben feta, per això posem tota la nostra experiència i passió a cada projecte. Per a nosaltres el més important és realitzar traduccions perfectes i totalment adaptades a l’idioma i país on van destinades.

Comptem amb col•laborador a tot el món, rigorosament seleccionats per a cada tipus de traducció.

Comptem amb traductors comercials, tècnics i traductors jurats acreditats pel Ministeri d’Afers Exteriors, Unió Europea i Cooperació (MAEC). Al nostre equip també s’hi han unit els millors intèrprets, editors audiovisuals i dissenyadors gràfics. Som un gran grup de professionals units per la nostra gran passió, els idiomes i la seva traducció.

Descobreixi tots els serveis de la nostra agència de traducció a Barcelona i confiï les necessitats de comunicació de la seva empresa als millors professionals.

eikatrad-traducciones-comerciales
Traduccions comercials,
tècniques i jurades
eikatrad-interpretacion
Interpretacions consecutives
i simultànies
eikatrad-correccion
Correcció, revisió
i transcripció
eikatrad-puntualidad-en-plazos-de-entrega
Puntualitat en els
terminis de lliurament
eikatrad-seriedad-y-compromiso-de-confidencialidad
Serietat i compromís
de confidencialitat
eikatrad-tarifas
Tarifes
competitives
Call Now Button