Serveis

Serveis

Solucions personalitzades per respondre a les teves necessitats de traducció.

Aquí trobarà un resum dels serveis oferts per Eikatrad. Per descomptat, si desitja obtenir informació sobre altres serveis, si té algun altre tipus de necessitat concreta o si desitja obtenir un pressupost precís i personalitzat, no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres.

Traducció

Som especialistes en la traducció de tot tipus de textos, com ara: exportació i importació, medicina, informàtica, publicitat, restauració, cinema, electrònica i molt més.

Eikatrad ofereix traduccions especialitzades d’alta qualitat. Els nostres traductors nadius i avalats per la seva àmplia experiència, tradueixen únicament a la seva llengua materna, garantint així la millor qualitat dels resultats.

Serveis de la nostra agència de traduccions:

  • Traducció comercial (cartes, correus electrònics, comunicats, documentació comercial, publicitat…)
  • Traducció jurada (traduccions legals, realitzades per un traductor acreditat pel MAEC)
  • Traducció tècnica (enginyeria, medicina, jurídica, automoció, maquinària…).

Per assegurar la perfecció lingüística, tots els nostres traductors participen en un exhaustiu procés de selecció per avaluar les seves habilitats lingüístiques i tècniques. Així mateix, cada encàrrec de traducció s’assigna al traductor amb el perfil i especialitats més adequats per al projecte en qüestió, tant per la combinació d’idiomes, com per la temàtica. Totes les traduccions i textos són revisats i corregits per lingüistes nadius.

Interpretació

A Eikatrad comptem amb un ampli i selecte equip d’intèrprets reconeguts. Tots ells compten amb una àmplia experiència i coneixements especialitzats en diversos àmbits.

Li garantim que cada projecte el duen a terme intèrprets experimentats en la matèria i en el tipus d’interpretació sol•licitada.

Els nostres serveis inclouen:

  • Interpretació simultània
  • Interpretació consecutiva o d’enllaç
  • Interpretació jurada

També disposem dels equips tècnics que pugui necessitar per a la interpretació simultània en qualsevol esdeveniment que requereixi diversos intèrprets, cabines d’interpretació i auriculars per als assistents.

Correcció i transcripció

Correcció

Si vostè ha elaborat escrits per a la seva companyia, li oferim a més, un suport extern per a la correcció d’estil, ortogràfica i de continguts de la seva documentació, per tal d’aconseguir un text unificat, presentat de forma impecable i fent arribar un missatge clar i de qualitat.

Transcripció

Digitalitzem documentació, transcripció d’àudio i vídeo, subtitulat de vídeos… Mantingui d’una forma ordenada i ben classificada tota la seva informació, rebuda a través d’altres canals que no siguin l’escrit.

Call Now Button